03
Sze
08

Yearbook Yourself!

undefinedSzóval van ez a Yearbook Yourself nevű oldal, ami eredetileg arra való, hogy egy utazást téve a múltba megtudhassuk, hogyan festettünk volna az érettségi tablón az 1950-2000 közötti tetszőleges páros évben. Csak választani kell magunkról egy fényképet, amin szemből vagyunk lekapva és lehetőleg semmi zavaró ojjektum nem lóg az arcunkba, aztán kezdődhet is a ámokfutás!
Élelmes ember persze rögtön feltalálja magát és maga helyett inkább nekiáll az ismerősei, esetleg szeretett anime- és mangakarakterei képeit feltöltögetni. Az eredmény? Meglehetősen vicces.

undefined
Nézzük is, mit lehet kihozni a jóképű és megnyerően mosolygó Akagiból.

undefined
Akagi Shigeru, 1952.

undefined
Akagi Shigeru, 1970.

undefined
Akagi Shigeru, 1990.

Mint látszik, az eredmény nem mindig tökéletes és sajnos vannak képek, amik hiába tűnnek zseniális alapanyagnak, egyszerűen nem lehet belőlük értelmes portrét kihozni. Mutatom:

undefined
Kira/Yagami Light, 1976. (lol)

Lezárásként lássuk, Alucardnak hogy állnak a 70-es évek.

undefined
Alucard/Vlad Tepes, 1974.

Nincs más hátra, tervezzétek meg ti is kedvenc retro karaktereiteket! Manga, anime, videójátékok… hagyjátok csak kitörni a bennetek felgyülemlett kreativitást! A különösen durvákat nyugodtan pakoljátok ide commentben, mert a nagyon büntetősekből szeretnék egy online tárlatot berendezni, hadd élvezhessük minél többen a kortárs internetművészet legbizarrabb alkotásait.


3 Hozzászólások to “Yearbook Yourself!”


  1. szeptember 5, 2008 - 4:29 de.


    Lehet mostanság kicsit túl sok Transmetropolitant olvastam… -_-

  2. 3 siklara
    szeptember 5, 2008 - 9:57 de.

    Óóóó, ezek nagyon jók, köszönöm szépen mindkettőtöknek! 😀


Hozzászólás


Oldalak