25
feb
14

Ajánló: Holy Stomping

nullVégre egy játék, amiben Te lehetsz A Láb a Monty Python Repülő Cirkuszából.

Kis lépés az emberiségnek, ám annál nagyobb a játékiparnak, hogy megjelent a feltehetőleg első olyan játék, amiben semmi más dolgod nincs, mint a Monty Python munkássága révén önálló karriert befutott gigászi Lábként eltaposni mindenkit, aki lábatlankodni merészel.

Ki ne élvezné a szórakoztatásnak azt a nemes formáját, ami abban csúcsosodik ki, hogy csak nyomkodod az egeret, és a megfelelő hanghatások kíséretében a talpad alatt placcsan szét minden, ami él és mozog? Persze nem árt a sarkadra állni, mert a kis piszkok olykor nem átallnak visszatámadni, így ha nem szaporázod meg lépteidet, akár fel is dobhatod a talpad.
A Monty Python rajongók örömére a kitaposott úton sok idétlen utalásba is bele lehet botlani, ezért ha maga a játék nem is köt le túl hosszú időre, utána még mindig lehet Youtubeon régi szkeccsek után kutatva egy kicsit nosztalgiázni. Kis kultúrcsemege a műveltebb közönségnek, hogy a Láb nem is akárkié, hanem Cupidóé a firenzei Agnolo Bronzino A szerelem allegóriája című festményéről.

A Holy Stomping ingyenes, úgyhogy ha szeretnél pár percre kiszakadni a hétköznapi taposómalomból, akkor erre vigyen a lábad!

Forrás: RPS

Reklámok

1 Response to “Ajánló: Holy Stomping”Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


Oldalak

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: