20
nov
10

100. post: Wesker, you’re awesome

null
Épp a Resident Evil 5 leges-legvégénél tartok, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy komolyan bántsam ezt a nagyszerű embert. Ünnepi 100. blogbejegyzésemben ismerjük meg a videójátékok virtuális világának egyik legelragadóbb és legelvetemültebb főgonoszát, Albert Weskert.
Vigyázat, Resident 5 (kép)spoilerek minden mennyiségben!

null
Wesker családcentrikus, öltözködésében pedig a kényelem elé helyezi az eleganciát. A furán eltartott karokból látszik, mennyire szorítja a mátrixos latex ruci, de elviseli, csak hogy büszkén tolhassa ki kidolgozott mellkasát Chrisnek, aki az utóbbi években nyilvánvalóan a testépítés megszállottja lett.
Egy barátságban fontos a közös hobbi.

null
Wesker önkontrollja nem ismer határokat, képes úgy intézni a telefonhívásait, hogy közben akár két pisztolyt is ráfognak. Chris és Sheva kizökkenthetetlenségétől megilletődve várják, amíg Albert rendel magának egy utolsó ládányi hajzselét az Avontól, mielőtt elrendelné a Világvégét.

null
Weskerből nem hiányzik a pajkosság sem, ezért legjobb barátaira mindig szakít 7 percet sűrű főgonoszi teendői közepette, példás önuralma azonban újfent megmutatkozik a tényben, hogy a játékot nem hagyja a munka rovására menni.

null
Wesker minden korosztállyal nagyszerűen megtalálja a hangot, de az idősekre gyakorolt hatása különösen figyelemreméltó. Ennek tudatában gyakran keres fel éjnek idején magányos idős embereket az otthonukban, hogy jelenlétével feldobja unalmas utolsó óráikat. A képen látható bácsi egészen odavan a kellemes meglepetéstől.

null
Wesker rendkívül rugalmas és sokoldalú, mindig kapható a mókázásra, ráadásul igazi úriember is, ezért bármilyen helyzetben képes táncra perdülni, ha a bálteremben (vagy hangárban) táncpartner nélkül ácsorgó hölgyet lát.

null
Wesker, amellett, hogy kifogástalan úriember, a nők nyelvén is ért, és gyöngéd szeretőként tudja, hogy a romantikus hátulról átölelésnek szinte mindig sikere van. Szinte mindig. Fojtogató szeretetét sajnos ritkán élik túl a kapcsolatai, és ugyanezen okból beosztottjaival is gyakran kerül konfliktusba.

null
Wesker jó házigazdaként mindig érdekes és szórakoztató programokkal várja az őt meglátogató barátait, és szeret gyakran megerősítést kapni tőlük afelől, hogy jól mulatnak. Semmit nem bíz a véletlenre, ezért gyakran kezdeményez menet közben újabb játékokat vendégei legnagyobb örömére:

null
Egyik kedvenc játéka a a kidobós, amit nem csak labdával tud játszani.

null
Wesker a tettek mellett a szavak embere is, aki elegánsan megfogalmazott mondandójával és emberfeletti szinten szexi hangjával ontja magából a szállóigéket, legyen szó fenyegetésről, gúnyolódásról, vagy egyszerű kijelentésről. Ha nincs Wesker, sose tudjuk meg, hogy lehetséges ennyire kielégült hangon eldorombolni ezt a három szót: COMPLETE. GLOBAL. SATURATION. *sóhaj*

null
Wesker a szavainak gyakran ad vizuális nyomatékot és levetkőzni sem rest a hatás kedvéért. A napszemüveg levétele csupán az első lépés, meztelen felsőtestének mutogatásával azonban képes olyan forróságot generálni maga körül, hogy aki csak látja, úgy érezheti, egy tűzhányó belsejébe került. Valószínűsíthető, hogy a tovább vetkőzése világégést vonna maga után.

Wesker, köszönjük, hogy ennyire zseniálisan durva vagy. Most megyek és megpróbállak megölni, miközben tudom, bármi is történjék, a helyzet mit sem fog változni.

null

Reklámok

18 Responses to “100. post: Wesker, you’re awesome”


 1. november 20, 2010 - 7:46 du.

  Nem gondoltál még humor rovatot vezetni valami Gamer újságba? Ez baromi jó lett:D Csak így tovább, grat a 100. posthoz 🙂

  • 2 siklara
   november 21, 2010 - 11:36 de.

   Köszi, de annyira sajnos sose leszek jó, meg egyébként se nagyon akad gamer magazin, amelyiknek kellenék. Külföldi játékújságokban vannak néha nagyon telitalálat írások, ha egyszer elérném azt a szintet…

 2. november 21, 2010 - 8:54 de.

  “Egyik kedvenc játéka a a kidobós, amit nem csak labdával tud játszani.” Nagyon jó 🙂 Jót röhögtem :). Gratula a 100. posthoz.

 3. november 21, 2010 - 10:51 de.

  JAAAAAAAAAJJ. xDDD Girl, you are awesome! :3

  És persze gratz a 100. poszthoz. (RE5-öt meg már csak ezért is kipróbálnám, habár az irányítható Wesker papát a 4. epizód minijátékában semmi sem képes überelni.)

  • 6 siklara
   november 21, 2010 - 11:39 de.

   Neked is köszi, de azért ne túlozz! 😀

   Hidd el, az irányítható Wesker papa az 5. részben még sokkal durvább. Egyelőre csak videót láttam róla, mert tegnap este fejeztem be a gamet és azóta még nem unlockoltam mercenariesben, de sokkal több mozdulata van, és ami még keményebb, hogy PC-n egy moddal át lehet tenni a főjátékba és akár vele is végigviheted Chris helyett. 😀

   • november 22, 2010 - 3:58 du.

    Végigvihető főjáték Wesker papával? DÚÚÚÚÚÚÚHUHÚÚÚÚ WANT! *______*

    Mondjuk a RE5-ös mercenaries-ról néztem tegnap videót, és ott finoman szólva is szíven ütött, mikor láttam, mennyire visszafogták Wesker ütéseinek erejét. 😦 Szal RE4-ben magam alá csináltam, mikor átütötte a láncfűrészes csoroszlyát a fél pályán, itt meg megüt egy hapsit és alig repül valamennyit. ARGH!

 4. november 22, 2010 - 12:53 du.

  Nagyon jó volt olvasni. Megnevettettél. 🙂 Wesker nekem is a kedvenc negatív szereplőm.

  • 9 siklara
   november 22, 2010 - 5:27 du.

   Örülök neki, mert az volt a cél, Wesker pedig biztos nem véletlenül annyi Resi rajongó kedvenc rosszasága, tud valamit az öreg. : )

 5. 10 szingalunga
  november 22, 2010 - 4:15 du.

  Ehh, én még a fasorban sem vagyok,te megb már be is fejezted. Kétjátékos mód amúgy PC-n is csak akkor unlockolható, ha egyedül letoltam az egészet? Engem ez annyira bosszantott, olyan fun lett volna párban hentelni a kezdetektől. :S

  • 11 siklara
   november 22, 2010 - 5:46 du.

   Tudtommal boxon is simán mehet a móka kezdettől fogva kétjátékos módban, hiszen ez a lényege; neten is azt írják, van kétjátékos offline co-op a játékban. PC-n is akármikor váltogathatsz a multi és a single player között, de ha mással akarsz játszani, ahhoz mindenképp internetkapcsolat vagy LAN kell (PC-n nincs ilyen osztott képernyős, ketten ülünk egy gép előtt megoldás).

   PC-n akármilyen pálya kiválasztása után kérdez rá a játék a netes/co-op beállításokra, még mielőtt a vásárlóképernyőre tenne. Valami ilyesmi nincs boxon?

 6. 12 siklara
  november 22, 2010 - 5:52 du.

  Junchi: Nem tudom, miért mondod, hogy Wesker erejéből visszavettek, szerintem csak brutálisabb lett, és sokkal több mozdulata van. 😀 Most is simán elzúz embereket a fenébe, ha nincs az útban fal, meg vannak nagyon fincsi rejtett disznóságai is. Az arcon térdelésben végződő halálsprint abszolút kedvencem, a sunyi hátulról seggberúgás szintén jópofa, de megvan a RE4-es tenyeres lökés is. 😀

  Az ultimate RE5 modról majd írok egy külön postot, de előbb még összehordok valamit magáról a játékról. : )

 7. 13 Joker-san
  november 22, 2010 - 6:47 du.

  Sosem Resident Evileztem (és ha így folytatom, nem is egyhamar fogok), de ha már 100. poszt… Aztán foghattam vissza magam, nehogy nevetésemtől visszhangozzon a koli. 😀 Gratulálok!

  • 14 siklara
   november 25, 2010 - 9:35 de.

   Majd egyszer rájössz, mit hagysz ki és bepótolod, bár sajnos RPG elem nincs bennük, hacsak nem a fegyver tápolás. 😀

   Köszi. : )

 8. 15 readordie
  november 25, 2010 - 7:58 de.

  😀 Állat poszt lett, az utolsó képen sírva röhögtem. :_D Remélem nem 200-nál lesz a kövi hasonló bejegyzés. :,D Grat!

  • 16 siklara
   november 25, 2010 - 9:25 de.

   Köszi, örülök, hogy tudtál rajta vihogni, mert akkor csinálhatok majd még ilyen ökörségeket. 😀 A CAPSLOCK SÍRKŐ nekem is nagy kedvencem, szintén rötyögök, ahányszor csak meglátom. 😀

 9. 17 mako
  december 2, 2010 - 6:50 de.

  Zsenialis vagy 😀 *szutty* Es igen, Wesker papa nagy arc. Legutobbi elmenyeim a Code Verahoz kotnek, abban is milyen jol megmondta a tutifrankot a kis Chris pajtasnak. RE4 merciben is kul volt, es bar a RE5-bol csak videokat lattam, ott is igen agresszivan tolja a mercit 😀 meg az tunt fel, hogy mindenki milyen jol rugdosodik, az az agresszio ahogy az orakat leutik, hat vigyorogtam rajta egy sort… xD

  • 18 siklara
   december 2, 2010 - 10:14 de.

   Köszi, bár inkább a játék és a karakter zseniális. 😀
   A Code Verában is nagyon kemény a cicaszemeivel, meg a falon futkosásával, azt meg imádtam, amikor otthagyta Chrisnek a bepipult Alexiát, csak a játék legvégén gáz picit az elnyújtott genya röhögése. 😀

   Hát igen, a Resident Evil 5 mercenariese jóval durvább a 4. részénél. Az egy dolog, hogy sokkal több pálya áll rendelkezésre, de azon én is mindig csak vigyorgok, mennyire manly az egész még női karakterrel játszva is. 😀 Azért inkább a fiúkkal szoktam aprítani (Sheva meh, Jillnek meg szutyi a gépfegyvere), tényleg durva, ahogy folyamatosan fújtatnak, hörögnek, meg morognak, és ha úgy ütik le az órát, hogy áll valaki a közelben, még annak is bemosnak. XD


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


Oldalak

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: