23
Már
08

Blablablah #1

undefined

Először is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, aki annak ellenére erre téved, hogy a blog hanyagolásomnak hála csaknem oszlásnak indult és ennek a bejegyzésnek a tetejébe is az egyik legborzalmasabb Akagi-Kaiji fanartot pakoltam ki, amit a Fukumoto mappámban találtam és a nyúlfülek révén semi-related.
Valójában ürügy kellett a mentegetőzésre, hogy jelezhessem, lesz ez még így sem, ugyanis számos személyiségem közül újfent a gémer-én határozza meg viselkedésemet az utóbbi időben, a (devil)trigger pedig valószínűleg a szingalunga barátosnémnál töltött pár nap lehetett. Amellett, hogy királynői ellátásban részesültem és a jó társaságnak hála szuperül éreztem magam, végigpróbálgattunk különböző gamer-szívet megdobogtató minőségi játékokat is. Köszönöm! Btw, a Devil May Cry 2-ben kinyírtam életem első PS2 főgonoszát, nagy banzáj nekem, a megrögzött PC-usernek.
Lassan ébredező játékszenvedélyemet végleg felrázta ez a kiruccanás és mióta szerdán hazakerültem, azt sem tudom, hová kapjak és egyszerre próbálok kb. 5 játékot tolni: Baldur’s Gate saga, The Longest Journey, DMC3, Soul Reaver és legújabb szenvedélyem a Splinter Cell – Chaos Theory.
Tegnap éjszakai ténykedésem gyümölcse:

Valamelyest feltornásztam a fényerőt, hogy látni is lehessen abból valamit, milyen bűbájos pozitúrában sikerült Lajosnak egy tarkón csapás után ráaludnia a korlátra. Kicsit billegett is álmában, de ez a képen sajnos nem látszik.

Igazából csupán annyit szerettem volna mondani, hogy a jövőben mindenféle gémer bejegyzések várhatóak, ha sikerül legyőzni a lustaságomat.

Reklámok

5 Responses to “Blablablah #1”


 1. 1 izriot
  március 23, 2008 - 4:20 du.

  FEARben volt egy rész ahol a csókákat a plafonhoz lehetett szegezni. Na az is komoly volt 🙂

 2. 2 siklara
  március 24, 2008 - 6:41 du.

  Nekem az a játék túl para volt és már a 2. pályától majd’ összecsináltam magam, de talán megpróbálkozom vele még egyszer valamikor a jövőben, ha kicsit bátrabb leszek. 🙂

 3. 3 nikosz
  március 25, 2008 - 12:45 du.

  dmc-t neked sikerült pc-n beüzemelni? nekem valamiért nagyon nem akart elindulni:(

 4. 4 siklara
  március 25, 2008 - 7:06 du.

  Nekem a DMC 3 Special Edition PC verziója van meg és nem volt nagy kunszt beüzemelni, eddig sosem volt gond vele. Majd odaadom suliban, ha sikerül valamikor összefutni.

 5. 5 nikosz
  március 27, 2008 - 11:29 du.

  én is azt szedtem le régebben, de lehet csak nem próbálkoztam elég kitartóan, az fasza lenne ha el tudnád hozni:D


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


Oldalak

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: