20
dec
07

Ej mi a kő! Gyúkapó, kend

undefined

Na ki ez? Nem, nem Sarge a Quake 3-ból. Ez a mi öreg barátunk az előző évezredből, Duke Nukem bácsi! Izmosabb, hidrogénezettebb fejű és géjebb, mint valaha, ha pedig elég bátrak vagyunk megnézni a frissen internetre szabadított TRÉLERT, még egy kis szivarfüstöt is a képünkbe fúj, mással ugyanis aligha fogunk gazdagodni a megtekintése után. Konkrétan SEMMIT nem tudunk meg belőle, de hát ez a Duke Nukem Forever, a lényeg, hogy láthattuk, a projectet 10 év után még mindig nem ejtették. Azon gondolkodtam, hogy talán ez már maga a játék, mert így legalább lenne értelme a címnek is: örökké fejlesztik, néha kitolnak valami infómorzsát és közben mérik, mennyi ideig tudnak érdeklődést kiváltani a gémerekből és meddig képes komolyan venni ezt az egészet bárki is… Mindegy. Érdemes elolvasni a HARDWIRED hírek közt Flatline kommentjét, vagy egy hírrel lejjebb Birdy irónikus jóslatait, miszerint e nagyszerű hírre “Az internet összeomlik, a föld forgása leáll”. Mindez elmaradt; talán máris csökken a játékosok száma? (eddig csak Akagi tudta összeomlasztani az internetet, de legalábbis a 4chant).
Az mindenképp pozitív, hogy megmarad a félpucér néniket mentő szörnydaráló eredeti hangja (Jon St. John), így reménykedhetünk, hogy boldog ifjúságunkat felidézendő ismét fültanúi lehetünk a “Come get some!”, “I’ve got balls of steel”, “You wanna dance?” és egyéb régi klasszikus Duke mondókáknak is. Egyébként most éppen 2008-ra ígérik a (most éppen) Dúm 3 engine-jét használó játék megjelenését, de most már tényleg. Kiváncsi leszek… Akkora az izzadságszag és a hírverés a játék örökkévalóságba nyúlóan hosszú fejlesztése körül, hogy egyre inkább meg vagyok győződve róla, ez valami UTTER FAILURE lesz, bár lehet, hogy előtte még beiktatnak pár újabb engine-cserét és teljes újraprogramozást, hogy még több pénzt bukjanak rajta.

Reklámok

7 Responses to “Ej mi a kő! Gyúkapó, kend”


 1. december 21, 2007 - 1:57 du.

  Hajaj Duke Nukem papa újra életre kél? Tudnék neki örülni, anno végigtoltuk párszor a gémet. REmélem nem lesz igaz a jövendölésed a játékról, mert már jó ideje húzzák az agyamat ezzel a sok ígérgetéssel.

 2. 2 shearer
  december 23, 2007 - 6:15 du.

  Nyugi, úgyse jelenik meg soha az életben 🙂
  Amúgy én is imádtam a Duke Nukem 3D-t, főleg a magyar szinkronos verzió büntetett igazán! XD

 3. 3 siklara
  december 23, 2007 - 9:14 du.

  Nekem csak a legelső Unreal Tournament volt magyar szinkronos, de az növelte a nehézséget, állandóan meghóttam a sok vihogástól. Elég vicces, mikor valaki egy flack cannonnal az arcodba ugrik, majd utólag közli, hogy “Na gyere ide és adj egy puszit!”, de úgy általában a beszólások 80%-a nagyon gáz volt XDD

  Duke meg felőlem késlekedhet tovább is, úgyse lenne elég vasam a fogadásához.

 4. 4 wagner20
  február 27, 2009 - 2:17 du.

  hát nem jelent meg…milyen meglepő 😀

 5. 5 siklara
  március 2, 2009 - 9:19 de.

  Ez a cucc sosem fog megjelenni, de őszintén szólva már nem is érdekel. 😀

 6. március 10, 2009 - 7:30 du.

  figyu, szeretnék linket cserélni egykét wordpress-es emberrel, ez megoldható lenne?

 7. 7 siklara
  március 12, 2009 - 6:54 de.

  Bocs, a hosszas csöndért…

  Persze, ez simán megoldható, ha blog linkek kellenek, ott vannak kint, vagy hogy érted a linkcserét? Van wordpresses blogod?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


Oldalak

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: