05
dec
07

Akagi honey, the hell are you doing here??

A szokott 1-2 hónapos csend után a Keroro nevű egyszemélyes subbercsapat végre kihozta a Keroro Gunsou 107. epizódját, melynek második felében a Hinata testvérek összeveszését és az ehhez kapcsolódó, mindent eldöntő összecsapássorozatot követhetjük nyomon. A döntőbíró természetesen nem más, mint a minden lében kanál Keroro, aki különböző versenyszámokat javasol nekik egymás legyűréséhez. A szkanderozás után második ötlete az “indian poker”, aminek játékszabályairól egy kisfilmecske ad felvilágosítást:

undefined

Igaz, a Gintamás Fist of the North Starral is megspékelt paródia sokkal jobban üt (erre még visszatérek, ha majd Rumbelék itt tartanak), ezen viszont úgy meglepődtem, hogy csak na. Tudtam, hogy a Keroro Gunsou minden látszat ellenére egy durva sorozat és szokott lenni paródia is dögivel, na de Akagi?! Szemmel láthatólag még a fordító is sokkot kapott, amint azt a fönti “(AKAGI!)” note jelzi. A poén ráadásul aktuális is lehetett volna, ha nem lenne a fansub ilyen rettentően lemaradva, de persze a lényeg, hogy egyáltalán van, még ha sokat is kell várni rá : )
Washizu bácsinak egyébként felért egy fiatalító kúrával ez a szerepeltetés, hiszen majdnem egyidősnek néz ki a történet szerint csak 20 éves Akagival.

Emberek, ha valaki tud még hasonló Akagi paródiáról, legyen oly’ kedves és jelezze nekem!

Reklámok

0 Responses to “Akagi honey, the hell are you doing here??”  1. Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


Oldalak

Reklámok

%d blogger ezt kedveli: